EvilGaiming Romania


Counetr-Strike Romania
 
AcasaChatBoxFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Regulament Designeri

In jos 
AutorMesaj
Pgl<RoSka>
Fondator
Fondator
avatar

Mesaje : 56
Data de inscriere : 26/03/2016
Varsta : 20
Localizare : Timisoara

MesajSubiect: Regulament Designeri   Lun Mar 28, 2016 2:22 am

Să creeze un topic nou intitulat [Cerere] x y z.
Să aiba un număr de posturi mai mare sau egal cu 20.
Să folosească un limbaj adecvat, lipsit de vulgaritate.
Dublu-post, off-topic și +1 sunt strict interzise | duc la sancționarea dvs. cu warn-up și suspendarea drepturilor de postare pe o perioada limitată.
Nu dorim lucrări cu caracter pornografic, rasist, obscen, anti-religios, profanator, jignitor, care să conțină mesaje anti-creștine sau injurături.
Aveți voie să cereți maxim 2 lucrări / cerere, in caz contrar topic-ul va fi inchis.
Din momentul alegerii unei lucrări postate la cererea dvs, echipa de moderatori iși asumă dreptul de a inchide cererea fară drept de apel.
Aveți voie să faceți o cerere o dată la 5 sau 10 zile, dupa regula: "Dacă cereți o singură lucrare intr-o cerere, sunteți obligat să asteptați 5 zile, dacă cereți două lucrări intr-o cerere, sunteti obligat să asteptați 10 zile". Nerespectarea acestei reguli duce la inchiderea topic-ului si chiar sancționarea dumneavoastră in caz de abuz.
Nu se aduc presiuni, jigniri, pareri lipsite de bun simț sau mesajele BUMP. Acestea vor duce la inchiderea topic-ului si sancționarea dumneavoastră cu warn-up și suspendarea drepturilor de postare pe o perioada limitată/nelimitată (după gravitatea situației).
Aveți voie să readuceți in discuție topic-ul dumneavoastră cu un mesaj BUMP de genul "UP" doar dacă au trecut 48 de ore de la ultimul post in topic-ul dumneavoastră.
Dacă cererea dumneavoastra este rezolvată si dumneavoastră nu ne aduceți un răspuns (mai exact, dacă putem inchide cererea, dacă mai doriți alte lucrări) in termen de 24 de ore de la ultima creație postată in topicul dumneavoastră, echipa de moderatori iși asumă dreptul de a inchide cererea fară drept de apel.
Sunteți obligat ca, atunci când intocmiți o cerere, să prezentați in cererea dumneavoastră minim o imagine ce doriți să fie prelucrată in cadrul cererii, in caz contrar, cererea dumneavoastră va fi considerată nulă, iar topicul va fi inchis. Ţin să precizez că această regulă nu este valabilă şi în cazul logo-urilor. Aveţi dreptul, deci, ca atunci când cereţi un logo, să nu prezentaţi nicio imagine.
În cadrul cererilor dumneavoastră. este interzis să prezentați imagini deja prelucrate, in caz contrar, cererea dumneavoastră va fi considerată nulă, deci topicul va fi inchis.
Nu aveți dreptul de a intocmi cereri pentru alți utilizatori, in caz contrar, cererea dumneavoastră va fi inchisă.
Nu aveți voie să postați mesaje de genul "Iti fac eu in X minute, nu inchideți cererea", "Revin cu o creație". Veți fi sancționați cu warn up sau cu suspendarea dreputului de a posta pe o perioadă determinată.
În cazul în care la cererea dumneavoastră au fost date mai mult de 10 răspunsuri, cererea va fi închisă, considerându-se că aveţi de unde vă alege semnăturile/avatarele/logo-urile/etc.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://thelimit.forumulmeu.ro
 
Regulament Designeri
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
EvilGaiming Romania :: Zona Design :: Sectiune Design :: Regulament Designer-
Mergi direct la: